2010/11/08

pár postřehů

(I apologize to my foreign followers, but this post will be in czech only, because it's about czech bloggers and they mostly don't write their blogs in english, so I doubt you would know them anyway :)
všechny české a slovenské blogy posledních pár dní žily čtvrteční akcí, kde se představila kolekce Lanvin pro H&M. ale pro mnohé byla celá akce spíše představením bloggerských tváří, moc dobře známých z virtuálního světa. já jsem do té doby striktně blogový a reálný svět oddělovala a nikdy jsem se ani neúčastnila žádného srazu. byl to pro mě tedy celkem šok, najednou všechny takhle poznat. (a ještě větší šok pro mě byl, že někteří poznávali mě :-o)
svůj fotoreport jsem poctivě vypracovala (jsem ráda, že se vám líbil!) :), ale teď bych se na to chtěla podívat trochu z jiného úhlu. rozhodla jsem se podělit se se svými dojmy, které na mě někteří zúčastnění udělali.

Péťa: je úplně stejná jako její komentáře - vřelá a přátelská. ale přišla mi malinko jiná, než jsem ji znala z fotek...naživo je ještě o něco kouzelnější a její krása je taková jemnější.
Sandra: působila křehce a nezúčastněně.
Lucka: při počtu svých followers měla plné právo se po showroomu pohybovat stejně celebritově nezúčastněně jako Sandra. ale byla její pravý opak, se všema se vítala či seznamovala a ještě se divila, že lidi znají její blog :D
Maja: její blog na mě poslední dobou působil trochu potemněle, což se s dojmem z ní samotné rozchází úplně nejvíc jak to jde :)
Tonbogirl: byla mi povědomá, myslela jsem, že je to někdo známý. a proto mi bylo hloupé, se jí ptát... je mi líto, že mi nedošlo, že to je ona.
Becca: i když její blog dobře znám, vůbec mi nedošlo, že je to ona. nechápu proč, ale z fotek mi přišlo, že vypadá úúplně jinak. no ale každopádně měla nejlepší DIY prstýnek jaký jsem kdy viděla!
Sindy: byla úplně přesně stejná, jako působí ze svého blogu. asi jako jediná mě nijak nepřekvapila, byla prostě přesně taková, jaká jsem si podvědomě myslela, že bude.
Kristýna: její blog jsem do našeho setkání neznala, je to škoda. měla by být čtenější, byla na akci jednou z nejstylovějších a nejpříjemnějších lidí!
Alenka: vždycky mi přišlo, že je dost rozumná a pracovitá, ale po seznámení s ní mi spíš přijde taková... rozpustilá. extrémně mile rozpustilá :)
Durduin: všichni ostatní showroomem korzovali, ona se vznášela. 
Suzie: velmi mě překvapila. podle fotek jsem myslela, že vypadá úplně jinak. ve skutečnosti z ní krása úplně sálá, což ten, kdo ji na její blog fotí, bohužel neumí zachytit.

na závěr by mě zajímalo, kolik z přítomných by vědělo, že Lanvin byla žena, která rozhodně tuto kolekci nenavrhla... :D 


19 comments:

  1. Jéé Zuzi! :*** Jsi skvělá, děkuju...:)

    A ta poslední věta je vystihující:D Na některých blogech jsem si všimla jisté nevědomosti o tom, že kolekci nevytvořil nikdo se jménem Lanvin, nýbrž kreativní ředitel a tým pracující pro dům Lanvin... Nevadí, já taky nevím všechno...:)

    ReplyDelete
  2. veď už len z traileru vyplýva, že to bol Alber Elbaz a jeho tím :) díky inak, asi začnem o sebe premýšľať :D

    ReplyDelete
  3. Lanvin založila Jeanne Lanvin, ktorá je už po smrti :D!
    Preboha, kto si myslel, že to navrhla ona?

    ReplyDelete
  4. jeeee =D to jsi mě potěšila, no já jsem prostě tele no! Pořád mi to příde divný, že by mě třeba někdo i znal!!

    ReplyDelete
  5. Já to vím :) A mimochodem žena která tu značku založila opravdu dááávno :)

    ReplyDelete
  6. fotky z ty akce se mi hrozne libili..ale precist si o tom neco je taky strasne fajn!

    ReplyDelete
  7. Péťa: ja taky spoustu veci nevim a nikoho za pripadnou nevedomost neodsuzuju ;) ale bylo by myslim zajimave dozvedet se, kdo se jen prisel podivat na "toho Lanvina" a kdo si o tom treba i neco zjisti...a treba si to ted po precteni me nenapadne rypave poznamky zjisti vsichni :D

    Maja: doufam, ze sis to nevzala nejak spatne, ja jsem prave byla strasne moc rada, ze jsem te mohla poznat a diky tomu se i tak nejak zmenilo moje vnimani toho co a jak pises...mam tvuj styl ted proste mnohem radeji, kdyz vim, kdo se za tim skryva ;)

    Alex: nikoho konkretniho na mysli nemam, jen mi to tak zpetne prislo, ze by takova anketa na miste mohla dopadnout zajimave.. :)

    Lucy: haha jaky tele, jsi proste proflaknuta celebrita. smir se s tim :D

    Nika: verim, ze ty opravdu ano :)

    cookie: u nikoho krome asi jedine durduin jsem dojmy ze samotnych lidi nevidela. a u suzie jsem se dokonce dozvedela, ze rozebirani bloggeru je neprijemne a na blogu to nema co delat. ja s timhle ale nesouhlasim, vzdyt vsichni nejak pusobi a kazdy toho druheho hodnoti, ne ze ne... tak proc o tom nenapsat?

    ReplyDelete
  8. :-) tak to sme dopadli :-) ja som pozerala na tajomnu etericku vilu, ale dlhodoba unava a teplo v miestnosti ma dostali, utlmili, vyhnali von na vzduch :-) skoda. verim, ze nabuduce to napravime :-)

    ReplyDelete
  9. Jéj, tak toto je milé! Ono, keď človek číta len slová a riadky v cyber priestore, nevie si celkom predstaviť energiu toho človeka.. keď ho potom stretne naživo, často je tam hodná dávka charizmy a šarmu, ktorá len tan srší naokolo. Preto sú takéto stretnutia krásne a inšpiratívne.)
    Apropo, neverím, že by sa vo fashion blogosfére našiel jeden jediný človek, ktorý by si myslel, že túto kolekciu navrhla Jeanne Lanvin.. LOL. Pomýliť sa o celé storočie sa nepodarí ani tomu najväčšiemu módnemu analfabetovi. Aspoň v tom pevne dúfam.)

    ReplyDelete
  10. To je krása, že jsi z tak krátkého setkání poznala, že vůbec nejsem pracovitá;) Máš totiž recht!
    A poslední postřeh je vtipný...možná by stálo za to udělat průzkum;)

    ReplyDelete
  11. práveže ma veľmi potešilo to čo si na mňa napísala, s tým dojmom, som rada ;) díky moc.

    ReplyDelete
  12. Jé, ty jsi mě poznala aniž bychom spolu mluvili a aniž bych měla na blogu fotky :-D wow!

    ReplyDelete
  13. Krásný článěk, moc se mi líbí jak si je popsla.. :)

    ReplyDelete
  14. Ako pekne si nás tu opísala..vo veľa bodoch sa s tebou zhodujem. A ty si bola pre mňa veľkým prekvapením, lebo si bola krásna ako modelka. Vysoká, dlhé vlasy, skvelé mihalnice, jednoduché ale zato pôsobivé oblečenie...no čo viac dodať:)

    Teraz neviem, či to je dobreé, alebo zlé, že ja som ťa ničím neprekvapila. Ale asi dobré, lebo to znamená, že na blogu sa prezentujem presne taká aká som a na nič sa nehrám. Či nie?:P

    ReplyDelete
  15. tak ja teraz neviem, si uz druha, ktora ma nespoznala, ale to bude asi preto, ze ste si vsetci mysleli, ze som vyssia :D kazdopadne, ja som vedela, ze si velmi pekna a to aj si :)

    ReplyDelete
  16. love your blog<3


    www.danielask.blogspot.com

    Glad if youll follow or atleast pass by xoxo

    ReplyDelete
  17. A co Teruna? Jinak Suzie vypadá i na fotkách krásně, ale věřím, že v reálu bude ještě krásnější, a kór ty, když se věnuješ focení, tak umíš posoudit kvalitu fotek:-) Když píšeš, že Sandra působila nezúčastněně, myslíš jako trošku arogantně?

    Díky Lena

    ReplyDelete
  18. Lena: Teruna mi v realu prisla mnohem drobnejsi, nez pusobi z fotek. a pusobila mile a pratelsky, ale vic nevim, nebavila jsem se s ni :)

    Sandra nepusobila arogantne. nevim, jakou ma povahu, ale ja bych se tam chovala podobne jako ona, kdybych zrovna byla v nalade "nemam chut na lidi" :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...