2014/01/14

The right path

Až svou pravou cestu najdu, a i když bude plná mlhy, rozběhnu se po ní. S rozsvícenou lucernou.

Some time ago I had the most funny & inspiring shooting with a friend of mine. We went to this amazing location near Prague and it was just perfect. My head was full of ideas and it felt so great. The concepts of the photos were a bit complicated and they need a lot of photoshopping, anyway, here you can see the first result. And if you notice that the railway leads to nowhere, that´s not really true, take a look below... :)
Před nějakou dobou jsem měla to nejzábavnější & nejinspirativnější focení se svou kamarádkou. Byly jsme na jednom úžasném místě kousek od Prahy a bylo to prostě perfektní. Moje hlava byla plná nápadů a to je asi ten nejlepší pocit. Koncepty fotek byly trochu komplikovanější a potřebují hodně photoshopování, každopádně tady můžete vidět první výsledek. A pokud jste si všimli, že ty koleje vedou nikam, není to tak úplně pravda, koukněte dolů... :)



What do you think of conceptual photography? I love the process of creating a whole new reality, maybe you still remember it from my levitation series ;)
Co si myslíte o konceptuální fotografii? Já osobně zbožňuju ten proces vytváření úplně nové reality, možná si to ještě pamatujete z moji levitační série ;)
 -----------------------------------------------------
Find me on:



24 comments:

  1. Je to dokonalost, máš neskutečné nadání. :) Kéž bych uměla dělat takový typy fotek. Obdivuji tě.

    ReplyDelete
  2. Tak to je paráda!!! Fakt skvělý, co jiného říct. Vždycky jsem ti fandila a žasla nad tvýma fotkama!

    ReplyDelete
  3. Mě konceptuální fotografie strašně baví. Občas mám takové záchvaty, kdy si říkám, že je hrozně neužitečná, ale pak mi dojde, že to za a) není pravda, za b) fotka nemusí být vyloženě užitečná jako třeba reportáž...:) Za mě palec nahoru, moc se mi to líbí :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja si myslim, ze je uzitecna...nebo aspon ty fotky, ktere v lidech vyvolaji myslenky, otazky, pocity...je to proste druh umeni a ma to uplne jinou funkci nez zachycovani reality - jako treba fotky reportazni. dekuju moc!! :)

      Delete
  4. lovely!
    xoxo Sienna
    www.fashionintheair.com

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. to spis photoshop je sikovnej program :D dekuju!! :)

      Delete
  6. No tak to je super ! Taky mám ráda takové vytváření, dělám grafickou školu a fotomontáže jsou moje nejoblíbenější odvětví :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. je dekuju! a mas nekde neco z tvoji tvorby online? rada bych se koukla :)

      Delete
  7. je to nádherné! ani by mi nenapadlo, že to nie je skutočnosť..fakt krása :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. presne to byl muj zamer :) dekuju mockrat!!

      Delete
  8. Jé, tak tohle jsem opravdu nečekala...oblafla jsi mě .D!
    Aůe ta fotka má své kouzlo, zároveň díky tomu teď musím přemýšlet, jak nás fotka dokáže opravdu obelhat...nebo fotograf.). Ale opravdu se to povedlo, klobouk dolů. Jsi strašně šikovná.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha to jsem rada! tak tady je to "oklamani" ucel, horsi je, kdyz treba s fotkama cachrujou reportazni fotografove, kteri maji zachycovat realitu tak jak je... to uz je uplne o necem jinem, ale taky se to bohuzel deje. a dekuju, moc! :)

      Delete
  9. Teda, par dni jsme na tvem blogu nebyla a ted me tady cekala takova naloz novych clanku, super!!!! :) A jinak ta fotka je naprosto kouzelna, nadherna!! Dlouho se mi zadna tak moc nelibila

    ReplyDelete
    Replies
    1. je dekuju, ani nevis jak me tenhle komentar potesil...made my day! :)

      Delete
  10. Wow, skvele :) Nie kazdy obrazok musi odrazat realitu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekuji a souhlasim, obcas je fajn z te reality utect :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...