2014/01/28

Mr. Sushi


I already tried sushi in many different versions, running sushi, home made, in Buddha bar, etc. This sushi from Mr. Sushi was delicious (but also quite expensive) and I ordered it from Foodpanda and had it delivered home. I hope you will enjoy the following photos as much as I enjoyed the sushi! ;)
Sushi jsem už ochutnala v mnoha různých provedeních, od running sushi přes home made verzi až po předkrm v Buddha baru. Tohle sushi od Mr. Sushi patřilo k těm lepším (ale i dražším) a objednala jsem si ho přes Foodpandu až domů. A byla to dobrota!

Úhledná bílá taška dorazila necelou hodinu po objednání. Menu 1 za 596,- se skládalo ze 14 kousků maki sushi (california sezame, california tobikko gold, butter fish) a 2 kousky nigiri sushi, s lososem a krevetami. A samozřejmě nechyběla omáčka, zázvor, wasabi a hůlky. (Na fotkách je tohle menu 2x)




Ráda používám hodně zázvoru i wasabi, takže jsem uvítala, že všeho bylo víc než dostatečně. Co se týče chuti sushi, všechny kousky byly opravdu výborné. Jediné co mě zklamalo, bylo Ebi Nigiri (s krevetou nahoře). Chuť krevet byla nevýrazná a když si vezmu, že samostatná cena jednoho kousku je 89,-...nestálo to za to. Zato druhý kousek Sake Nigiri s lososem byl neuvěřitelně lahodný, cena taky 89,- a za ten to snad i stálo :)








Celkově jsem byla moc spokojená a když se teď dívám zpětně na fotky, úplně se mi sbíhají sliny :) Objednávka dorazila rychleji než slibovali, řidič byl moc příjemný, všechno bylo perfektně zabaleno a sushi samotné bylo vynikající. Jako jedinou nevýhodu bych viděla vyšší cenu (ale příjemně mě překvapilo, že k objednávce nebyl zaúčtován žádný poplatek za dopravu ani krabičku), ale s levnějším sushi například v čínských restauracích nebo kousky z running sushi - alespoň ty, které jsem dosud ochutnala - se opravdu nedá srovnávat. 
A co vy, dopřejete si taky čas od času sushi? ;)

Mr. Sushi via Foodpanda  
Adresa: www.foodpanda.cz/restaurant/v4wc/mr-sushi


15 comments:

  1. Já teda sushi ještě neměla ! :)

    ReplyDelete
  2. Já sushi moc nemusím, ale minimálně na fotkách vypadá moc pěkně :D

    ReplyDelete
  3. mmmmm, good food!

    FACEBOOK: https://www.facebook.com/pages/Fashion-gives-me-wings/541155289312394?bookmark_t=page
    BLOG: www.fashiongivesmewings.blogspot.it
    INSTAGRAM: http://instagram.com/fashiongivesmewings

    ReplyDelete
  4. Sushi jsem ještě nikdy nezkusila!!! :D Ale ty fotky! ♥

    ReplyDelete
  5. I'm sitting in the computer lab drooling over the delicious looking sushi!

    -Rose

    rose-et-violet.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Miluju sushi! Jedno z mých nejoblíbenějších jídel!

    ReplyDelete
  7. Miluju sushi! Áááá, nadělala jsi mi chutě :D

    ReplyDelete
  8. Miluju Sushi, tohle vypadá extra skvěle, budu muset vyzkoušet! :))

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  9. Raz by som chcela ochutnať sushi, ale nejako na to nemám odvahu.

    Ema

    ReplyDelete
  10. Akurát som sedela v škole ked som čítala tento článok a moj žalúdok sa musel automaticky hned ozvat :D .. Milujem Sushsi <3

    ReplyDelete
  11. this website n6x22e3o17 replica ysl bags replica bags online shopping india y7d44z5a80 replica bags wholesale mumbai review q9c63p2f81 replica bags in bangkok my blog r7g02n5c33 7a replica bags wholesale replica bags high quality

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...