2014/01/12

DIY: the easiest bracelet

Doma mám poměrně velkou sbírku nejrůznějších cingrlátek, které jsem nějakým způsobem získala, ale nenosím je a jenom mi leží v krabici. Tak jsem se rozhodla, že je tak trochu recykluju a vyrobím z nich něco užitečnějšího (v tomhle případě jsem náramky využila jako vánoční dárky). 

Je to úplně jednoduché, rozstříháte starý korálkový náhrdelník (tenhle jsem myslím dostala k narozeninám od Yves Rocher :), poskládáte si korálky tak, jak by se vám líbily jako náramek a navlečete je na průhledný elastický vlasec, který seženete v korálkárnách nebo třeba na ebay (hledejte "elastic cord"). Vyzkoušíte velikost, zauzlujete a...hotovo! :)

I own a nice collection of different necklaces, but I don´t wear them at all. So I decided to recycle them and recreate them into something useful (in this case I used the bracelets as Christmas gifts). It is really simple, cut the necklace to pieces with scissors (I think I got this one for my birthday from Yves Rocher :), arrange the beads together and put them on an elastic cord. Try if the length is ok, tie the cord, and...you´re done :)










Tak co, zkusíte to? A chtěli byste třeba víc "sofistikovanějších" DIY´s? ;)
Let me know if you´re gonna try this out and if you would like to see more "sophisticated" DIY´s! ;)

 -----------------------------------------------------
Find me on:




2 comments:

  1. Asi nezkusím, mám totiž málo cingrlátek, ale jakoukoliv DIY uvítám s radostí.)!

    ReplyDelete
  2. Je to moc pěkné :) Taky toho doma moc nemám, takže bohužel :) :(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...