2011/10/14

tights heaven

I was so happy to discover a site called tightsplease.co.uk, because fall and tights are a perfect combination and this e-shop has the largest selection of tights I have ever seen. a few days ago I received a package with three pairs of tights and their quality and colours are absolutely amazing (to be honest, I didn't expect that). you have seen the silver ones in the previous post and you will see here also the other pairs soon, I'm loving them! :)
jsem moc ráda za to, že jsem objevila stránku s názvem tightsplease.co.uk, protože podzim a punčocháče jdou skvěle dohromady a právě tady mají největší výběr punčoch, jaký jsem kdy viděla. před pár dny mi dorazil balíček se třemi páry a jejich kvalita a barvy jsou opravdu úžasné (upřímně jsem to nečekala). stříbrné jste už mohli vidět v předchozím příspěvku a brzy tu uvidíte i ty další :)
with stripes (link), aubergine (link), silver (link)

s proužky (link), lilkové (link), stříbrné (link)




11 comments:

  1. uu, idem to tam preskúmať :))

    ReplyDelete
  2. Supr výběr! Hned jdu omrknout ty stránky;)

    ReplyDelete
  3. Kdybych neměla nacpanej šuplík metr na metr samejma punčocháčema tak bych nějaký možná i scháněla :D :) a ty stříbrný jsou krásný :)

    ReplyDelete
  4. I wrote a post about Tightsplease too :P
    Thery're the best!

    ReplyDelete
  5. miluju je jenže nikdy nevím s čím a jak je konbinovat protože nemám ta dlouhé trička :D snad se od tebe něják inspiruju v příštích číslech ;)

    ReplyDelete
  6. Strašně ráda, jenže mi to asi nedovolí(a nazaplatí) mí rodiče. Ale punčocháče jsou fakt krásné...

    ReplyDelete
  7. Wow, have to have a look at this shop!

    Love your blog, I am a follower! And i published an interviews with the designers behind SPELL DESIGNS from Australia, if you are interested in reading it!

    Love Cloudy

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...