2014/02/16

my February: week 2


I thought that I won't have enough photos to make this post, because nothing exciting happened :D But it seems to be really easy to make these random pictures - I just need to have my camera with me and look around.. :) 
Myslela jsem si, že nebudu mít dostatek fotek, abych mohla udělat tenhle týdenní random post, protože nic moc vzrušujícího se nedělo :D Ale nakonec jen stačilo vzít si foťák a koukat kolem sebe.. :)



 I bought only 3 things during sales! (so far :))
Koupila jsem si jenom 3 věci během slev! (zatím :))


 My favourite place, with my favourite people :)
Moje oblíbené místo, s mými oblíbenými lidmi :)


 Vyšehrad ♥


Watching the Olympics :)
Koukám na olympiádu :) 

 Vegetable goulash
Vegetariánský guláš

Trying to be organized :D
Pokouším se být organizovaná :D 

Wine evenings :)
Vínové večery :) 

Lunch!
Oběd!

Ombre nails


The most beautiful tissue box :D
Nejkrasnější kapesníková krabička :D


Black & white morning
Černobílé ráno


 Home made spread
Domácí lučina




 "Ready to drink" :)

 Sushi & Martini



18 comments:

  1. Ta první fotkaa! :O (Y)
    Já jsem toho ve slevách taky nenakoupila moc :D Nakupovala jsem za celé ceny, blond :D A ty kapesníčky jsou boží!

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekuju, jsem se nudila pri cekani v metru.. :D ja se ted v nakupovani krotim, radsi zalovim hloubeji ve skrini :))

      Delete
    2. tak to záleží... podle toho, jak velkou (hlubokou) máš skříň :)
      domácí lučina vypadá moc fajnově! ;)
      zuzi, můžu se zeptat, co je to za laky? (s laky mě vždy inspiruješ.. už jsem si takhle koupila fialový opi, co jsem u tebe kdysi viděla.. a vlastně i crackera :))

      Delete
    3. to je pravda ;) co se tyce laku, je to znacka new york color, dostala jsem je k vanocum, ale vim ze ji maji treba v rossmannovi. je to ale spis top coat, ten svetlejsi je jen bezbarvy se trpytkama (mam pod tim jeste zlatozeleny chanel z minuleho random postu, ktery se mi zacal nicit, tak jsem to takhle pretvorila :), no a pak cerny se trpytkama, ten jde ve dvou vrstvach pouzit i samostatne. a jinak dekuju moc za takovou dlouhodobou prizen, o opi jsem psala uz pekne davno! ;)

      Delete
  2. Díky! To není zač, "bavíš" mě, jak se teď tak moderně říká.. a navíc moc pěkně fotíš :) Ale přiznávám, že jsem tě možná začala sledovat až později, resp. jsem tě později objevila... ale pak jsem celý blog pročetla asi za dva nebo tři večery. :))
    A jak jsi se před nějakou dobou ptala, tak jen víc DIY postů, ty já mám moc ráda... častokrát hledám nějakou diy inspiraci, ale zřejmě na špatných místech.)
    Anet

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak to jsem rada, zrovna jeden DIY post pripravuju ;) a vazne dekuju, moc me tvuj komentar potesil!

      Delete
  3. Randomy jsou prostě NEJ! :D A ty tvoje fotky parádní! ♥

    ReplyDelete
  4. to jsou úžasný fotky, stejně mě tento typ článků baví prostě skoro nejvíc! :) ale u tebe se mi líbily taky ty levitační fotky, ty byly vážně dokonalý! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekuju moc! treba se tu jeste nekdy objevi, mozne je vsechno ;)

      Delete
  5. Ty fotky jsou fakt úžasný <3

    ReplyDelete
  6. Skvele fotky!!! Taky si zrovna v techto dnech ujizdim na domaci Lucine :D

    ReplyDelete
  7. opened a men's clothing store, fashion and classic men's products, men's clothing store to discount christian louboutin attract customers the way! We all christian louboutin know that men shopping feature is the point, is the first christian louboutin remise 50% choice for a Christian Louboutin Bois Dore man to buy ugg clothing brand ;. that Cheap Louis Vuitton Handbags man into the store long, largely on behalf of his love christian louboutin shoes or trust ugg australia the uggs on sale brand, ugg soldes for those wholesale jordan shoes who do not like him or not recognized brand, men are too lazy to go into cheap jordans So after a lot ugg pas cher of Cheap LV Handbags men discount nike jordans into the store when they are not traded, then this is cheap christian louboutin the Discount LV Handbags shopping guide of the problem, because those who own shopping; cheap nike jordan shoes quot; Cronicas; quot; men Discount Louis Vuitton stand in the shopping ugg boots process comes from shopping Bags Louis Vuitton guide As long as the consumer shopping guide for men to Christian Louboutin Daffodile effectively. recommend a section for uggs outlet men, and this is true for men's consumers, then, I believe that male consumers will choose to buy.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...