2012/03/07

Fashion Week's special edition: Crazy outfits

We usually look at pretty pictures of nicely dressed people, but fashion has different sides. In the fashion world there are also people who want to shock others and their outfits are rather interesting... Let's take a look :)
Obvykle si prohlížíme hezké fotky hezky oblečených lidí, ale móda má různé tváře. Ve světě módy jsou také lidé, kteří chtějí spíš šokovat ostatní a jejich oblečení je opravdu zajímavé... Posuďte sami :)
 polar bear?/ lední medvěd?

this is something I really don't get.../ tohle je něco, co nikdy nepochopím...

 interesting couple/ zajímavý pár

 without the skirt, it would be much better/ bez té sukně by to bylo o dost lepší

 I know that skulls and bones are trendy, but this is too much for me/ vím, že lebky a kosti jsou v trendu, ale tohle je na mě moc

 I don't really get this/ tohle moc nechápu

 I can't help myself, but this girl reminds me of an accordion/ nemůžu si pomoct, ale tahle slečna mi připomíná harmoniku

what a practical stylish hat/ takový praktický stylový klobouk

 homeless style?/ bezdomovecký styl?

 I like the contrast on this photo, someone uses fashion to look beautiful, someone uses it to look unique and different/ líbí se mi kontrast na téhle fotce, někdo používá módu k tomu, aby vypadal krásně, někdo k tomu, aby vypadal odlišně

I have nothing against animal prints, but this looks really weird.../nemám nic proti zvířecím vzorům, ale tohle vypadá opravdu divně...


(source: streetpeeper.com, jakandjil.com, stockholmstreetstyle, goldendiamonds.com)


Bloglovin' | Twitter | Formspring



42 comments:

  1. This post (I suppose) makes it very clear that fashion or rather personal style viewed through the eyes of someone else is very subjective. I especially found your observations to be sort of funny... particularly for images 2 and 10. I would go into further detail but this is only your opinion as it is only mine. What we all find beautiful varies from person to person. But if you are interested in knowing why Rick Genest (image 2) looks the way he goes ...I would suggest watching this http://www.youtube.com/watch?v=iLpbMqQMelk video..it is very interesting if nothing else. Also, I would suggest checking out Susie's blog (image 10) http://www.stylebubble.co.uk/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you for your opinion, but of course I agree with you, everything is very subjective. Thank you also for the link to the video, but I think nothing could change my opinion, I would never do something like this and I don't get these people who try to be as different as possible in quite an extreme way. And I know Susie's blog, I love her unique and crazy style and I respect her as a very creative person, but this outfit in particular, I really don't like.

      Delete
    2. I understand your view ...but in his own words...for him HIS tattoos are not about "being different" tattooed skin is how he feels most comfortable within himself.

      Is that not the point of life to be comfortable within yourself?

      Meh.

      Delete
  2. na tom yetim som sa už bavila skôr, fakt to nechápem ani ja...
    no ale harmoniková slečna sa mi celkom páči :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jako ona neni spatna...ale proste vypada jak harmonika :D

      Delete
  3. Fakt nechápu kombinace tělový silonky a huňatej svetr....

    ReplyDelete
    Replies
    1. premyslela jsem, jestli pod tim svetrem ma schovane nejake sortky nebo minisukni nebo co :D

      Delete
  4. Mně se to líbí všechno :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja netvrdim, ze se mi tohle vsechno nelibi, ale nektere veci mi prijdou uz trochu moc proste :)

      Delete
    2. ja nic nerikam :D 100 lidi 100 nazoru :-)))

      Delete
  5. možno som divná, ale páči sa mi tá dievčina v tom modrom svetri, ja by som si to na seba neobliekla, nie som až taká odvážna, no jej to sekne. a zase nepochopím ten bezdomovský štýl, možno si myslí, že sú to oversize gate? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja nevim, mne to prijde takove divne, jako kdyby si zapomnela oblect spodek...ale kdyby mela treba aspon pasek, aby to vypadalo jako svetrove minisaty, asi by se mi to i libilo :) haha treba jsou to dve uzke sukne :DD

      Delete
  6. i really liked this post!! this shows that there isn't just one "pretty" interpretation of fashion and photos of outfits from fashion weeks which you practically see on each and every blog.. it's refreshing to see something new and different and even if we don't exactly like it, this is what keeps the fashion world interesting, with all kinds of different tastes existing together!
    great pics of photos! :)

    with love,
    entertainment-scrapbook

    ReplyDelete
    Replies
    1. I love your comment, thank you, I totally 100% agree! :)

      Delete
  7. haha, naprosto s tebou souhlasim :D a u tý harmonikový paní jsem si to myslela a pak jsem si to u tebe v popisku přečetla :) občas si říkám, že je těžký být originální, ale ne extravagantní. Já sama nejsem ráda extravagantní, ale právěže občas závidím lidem, kteří se díky tomu někam dostali. Ale já radši budu sama sebou :)

    http://georgieinfashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. mne na tom neprijde nic silenyho, libi se mi to. Myslela jsem, ze jako modni blogerka, ktera se s modou setkava praticky denne, mas pochopeni pro tyto lidi a beres jejich styl jako normalni vec (po pravde, videla jsemtisickrat silenejsi outfity, napr. v asii). Pro me je jejich vzhled vyjadrenim osobnosti a obdivuji vsechny, kteri to dokazou dotahnout do takovych detailu. Proc se porad drzet nejakych pravidel?
    Kazdopadne, kazdy ma pravo vyjadrit svuj nazor. Tvuj je odlisny od meho, neni na tom nic spatneho:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ale ja preci nikoho neodsuzuju, samozrejme, ze si kazdy muze se svym zevnejskem delat co se mu zlibi. Beru to s nadhledem a i kdyz nerikam, ze se mi vsechno libi a ze bych si na sebe vsechno z toho vzala, tak ty lidi a jejich styl respektuju. Nekdo chce holt sokovat a lisit se za kazdou cenu, nekdo chce splynout s davem, kazdy jsme nejaky ;)

      Delete
  9. hahaha nice pics! really some people are weird... the last pic remember me the LMFAO style hahaha with zebras!

    http://sticktofashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Mne se zebra a harmonika libi strasne moc:) Ale jasne, kazdy to bere jinak, treba kdybych udelala vyber podivnejch outfitu ja, tak se ti treba zase nektere budou libit... je to hrozne individualni, ale rekla bych, ze pokud ma nekdo styl jako vetsina z nich, dobre pro ne, hlavni je citit se ve svem stylu pohodlne. Ale jsem proti chlapovi v sukni a medvedovi, protoze ti se takhle vylozene oblikli, aby zaujali nejakeho lovce stylu a normalne stopro chodi nejak jinak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. A proč by museli chodit normálně jinak? Copak ty je znáš? Navíc, ty lidi, o kterých se bavíte, že chtějí za každou cenu šokovat, napadlo někoho, že to tak třeba ne vždy musí být? Prostě si jen hrají, baví je to,cítí se v tom dobře a jestli to někoho šokuje či ne, je třeba ani nenapadne. U toho chlapíka v medvědim by se o tom dalo polemizovat,to je pravda, ale kluk se sukní je prostě jen kluk se sukní, který se tím baví. Až zjistíš, jestli to tak u nich stopro je, nebo není, dej vědět.
      Adéla

      Delete
  11. Mám stejný názor jako ty! Medvěd, zebra, tetování.. občas čeho je moc, toho je příliš.

    ReplyDelete
  12. prostě nádhera! moc se mi líbí hlavně ta druhá fotka :)

    ReplyDelete
  13. Náhodou, slečna s páteří a žebry je výborná! Ostatní to ale už vážně moc nevychytali :D

    ReplyDelete
  14. Toho potetovanýho chlápka znám z téhle reklamy http://www.youtube.com/watch?v=9mIBKifOOQQ . Takhle je aspoň vidět, že je pod tím tetováním hezkej chlap :) Tetování mám ráda, ale na hlavě je to už i na mě moc. Jinak, takhle oblečení lidi jsou vážně těžce nad věcí, což jim až závidím. Nebo nejsou?

    ReplyDelete
  15. Ale ta poslední fotka je srandovní! Tohle je náhodou dobrý nápad, "všichni" nosí zvířecí vzory, tak proč si nevzít celé zvíře.)? Ulici to hezky prozáří a třeba některé rozesměje(v dobrém).
    Ale musím s tebou souhlasit, třeba kosti a lebky se mi také vůbec nelíbí...Na druhou stranu někdo chce vybočovat, někdo vypadat hezky-jak jsi to napsala.

    ReplyDelete
  16. Druhá fotka - Rick Genest
    "Rick Genest je 25 letý kanaďan narozený v Montrealu a žijící na jeho ulicích. V 16 letech nalezli lékaři na jeho mozku tumor, při operaci byl příliš blízko smrti, a po ní natolik zdeptaný že ho přátelé začali přezdívat zombie. Už i sám Rick jako malí měl za oblíbené postavy zombie a tak se po operaci rozhodl se jím podobat. První tetování byla lebka na rameni, pak šli na řadu ruda a tvář a postupně zaplnil celé tělo od pasu nahoru tetováním alá Zombie.

    Proč na ulicích Montrealu? Díky jeho vzhledu a způsobu života ho rodiče vykopli z domu a je pro něj hodně těžké najít bydlení."
    Myslím, že je to obdivuhodný muž.

    ReplyDelete
  17. Všechny jsou skvělé! :D


    http://adelinwonderland.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. Mně sw všechny hrozně líbí!!! Je to perfektní, jiné a zajimavé..Něco nového:)!

    ReplyDelete
  19. móda je forma umenia, a tam nie sú hranice, pravidlá, nie je tam určené čo je dobré a čo zlé, iba to je a každý to poníma inak, a vyjadruje svoje pocity, nálady :)

    ale nemyslím si, že by tento výber fotiek nejako prehnane šokoval alebo by to bolo moc, či zlé, práve naopak :)

    ReplyDelete
  20. neni nic hezčího než originalita a sebevyjádření,ať už to vypadá jakkoliv.

    ReplyDelete
  21. niektoré sú síce troška moc, ale aj tak sa mi to páči...musí byť niekto aj odvážny a inovatívny...a inšpiratívny...a tak :)
    http://arainbowswan.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. Rád se kochám fotkami street stylu,jsou pro mě velkou inspirací,protože obyvatelé právě měst jako jsou Londýn,Paříž,New York apod. mají ojedinělý styl,nebojí se bláznivého outfitu,nebojí se kombinovat a nebojí se barev.
    V módě se pokouším být originální,svůj,je pro mě zábavou,určitým uměním,vyjádřením toho jak se cítím...

    www.czechblondyn.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. Timto prispevkem, jsi krasne predvedla /i ostatni v diskusi/, jak vetsina ceskych bloggerek podleha pouze modnim trendum, ale chybi jim styl!!

    ReplyDelete
  24. Bez těch komentů by to byl dobrej galerijní příspěvek, ty rádoby zesměšňující žvásty pod tím jsou ale trapný :)

    ReplyDelete
  25. this function of Snaptube app rebelmouse.com/ increased itself different from various other Check this Website apps which is readily available Snaptube App Download & Install Guide APK, iPhone, Computer with same type of features. Snaptube Download Snaptube additionally verify its customer to download any video clips in while Snaptube viewing it and then view it whenever by offline setting.

    ReplyDelete
  26. Mobdro apple iphone, fc2.com/ Mobdro iPad, Mobdro for Mac, Windows Phone and Mobdro Windows 7/8/8.1/ 10/XP. Check this Website Surprisingly, you also have Mobdro for Best Mobdro APK Android Download Free Kodi windows. Mobdro Kodi evaluations are awesome Mobdro and also astonishing. Be familiar with even more regarding Mobdro App Mobdro Kodi 2017 most recent version.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...