2011/04/01

Just the Two of Us

so after more than one week in Paris & Lyon I'm back in Prague. I am full of great memories and experiences and I can't wait to go through all the photos and show you some of them. for now I uploaded a video I made on Pont Saint-Louis where I met the most amazing street artists: The Buddy DiCollette Band. the atmosphere was amazing, I was sitting there, having delicious ice cream, listening to their music and watching stylish French guys who were blowing me kisses. can you imagine a better vacation? :)
haha, after I watched the video I noticed that he sings the words "just the two of us" to me :D and look at the little stylish dancer in the audience, so cute!
po více než týdnu v Paříži a Lyonu jsem zpět v Praze. mám spoustu skvělých vzpomínek a zážitků a už se těším, až projdu všechny fotky a některé z nich vám ukážu. zatím jsem nahrála video, které jsem udělala na Pont Saint-Louis, kde jsem potkala nejúžasnější street artisty: The Buddy DiCollette Band. ta atmosféra byla úžasná, jen jsem tam tak opodál seděla, užívala si výborné zmrzliny, poslouchala jejich hudbu a pozorovala stylové Francouze, kteří mi posílali vzdušné polibky. umíte si představit lepší dovolenou? :)
haha, potom co jsem se na to video podívala, jsem si všimla, že slova "just the two of us" zpívá mně :D a podívejte se na toho malého stylového tanečníka v publiku, je nejroztomilejší!



17 comments:

  1. idem na video..presne naladicku podobneho typu milujem...Francuzsko je skvele!! ja som vcera bol ana koncerte fr. kapely..a bolo to mega!!

    ReplyDelete
  2. to je boží...vůbec to vypadá jako by to potají zpíval tobě :-)

    ReplyDelete
  3. úplně jsem se zasnila a viděla jsem se tam místo tebe! závidím, plánuji, že se tam opět brzy podívám =)

    ReplyDelete
  4. to musela být úžasný dovolená! a ten malý chlapeček je úplně dokonalej! :D

    ReplyDelete
  5. Ten malý je showman, ale vždycky se najde takové dítko! :)

    ReplyDelete
  6. no krasny, paradni video ! DIky :)

    ReplyDelete
  7. Jela bych hned:)a už se nemůžu dočkat na fotky!

    ReplyDelete
  8. Úúúúúžasnáááá atmosféra, díííky ♥ !!!

    ReplyDelete
  9. Oh, cool! Can't wait to see the pics you took! ;)

    Have a great weekend!

    Miki.

    ReplyDelete
  10. skvělý video! A ten zpěvák vůbec není k zahození :D
    A je skvělý, že sis to tam užila! Paříž je skvělá, tak tak. <3

    ReplyDelete
  11. mam rada takychto spevakov- skvely hlas :)

    ReplyDelete
  12. Paráda! Už sa teším na fotografie :D

    ReplyDelete
  13. super :) do Lyonu bych se taky chtela nekdy podivat a pariz proste miluju. A ty levitacni fotky jsou super, budu te sledovat :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...