2010/09/23

great news: models are people too!

I was very surprised when I saw this newest editorial for magazine numero (model: edita vilkeviciute,  photography: camilla arkans)...
byla jsem velmi překvapená, když jsem uviděla tento nový editorial pro časopis numero (modelka: edita vilkeviciute,  fotografka: camilla arkans)...






so can you see why I was surprised? the model actually has wrinkles on her face?? wow. this is such great news - models from magazines are people too!
actually I think I have never seen anything like this before, especially close-ups are usually very heavily photoshopped. I'm wondering what this means...did they forget to use photoshop? are they trying to make a new trend of models in magazines without disgustingly perfect faces and bodies? what do you think about this?
I must say, I would love to see more photos like this. because she seems to be even more beautiful like a real person without any post-processing.
vidíte, proč jsem byla překvapená? ta modelka má na svém obličeji vrásky?? páni. to jsou ale dobré noviny - modelky z časopisů jsou také lidé!
vlastně si myslím, že jsem nikdy neviděla nic podobného, zejména fotografie zblízka jsou obvykle hodně vyphotoshopované. přemýšlím, co to znamená...jen zapomněli použít photoshop? pokoušejí se zavést nový trend modelek v časopisech bez nechutně perfektních tváří a těl? co si o tom myslíte vy?
musím říct, že bych uvítala více fotografií jako jsou tyhle. ona se mi totiž zdá být takhle, jako opravdový člověk bez počítačových úprav, ještě krásnější.


25 comments:

  1. U6 při čtení druhýho odstavce jsem si řikala, že jí to sluší i s těma vráskama, mnohem víc než všem těm vyžehleným modelkám -- a třetí odstavec mě přesvědčil o tom, že v tom nejsem sama :)

    ReplyDelete
  2. uplne souhlasim, je to najednou takove...opravdovejsi.

    ReplyDelete
  3. the last photos is just amazing! so natural and nice! I soo like this post


    kisses!

    ReplyDelete
  4. Je krásná i s vráskou...ale na druhou stranu, jak psali nedávno v jiném časopise, je tak nějak uklidňující říkat si ,,to je jenom photoshop" - a ne ,,tahle není vyžehlená, achjo, škoda že já nejsem taky tak krásná"

    ReplyDelete
  5. Jo, dokonce jsou tam vidět rozšířené póry a musím říct, že to nepůsobí nijak rušivě

    ReplyDelete
  6. I love these pics and the model looks stunning! It's true, I'd rather see more natural photos like these ones than totally photoshopped ones.

    Btw, thank you so much for your sweet words =)!

    Hope you're finishing the week with a huge smile!

    Cheers!

    Miki.

    ReplyDelete
  7. I really do hope they did it because they want to start a new trend that goes toward the real, natural person.
    This is an amazing editorial, such a brave model, too, for daring to appear in it. I'm pretty sure many would have backed out.

    1060xo, Fernanda Lucila

    ReplyDelete
  8. kebyže na to neupozorníš ja si to ani nevšimnem. Dobre, možno keby som to dlhšie skúmala tak to zbadám. A je to fakt super, vyzerá hneď trošku ľudskejšie:)

    ReplyDelete
  9. I love the first and last photo's ♥
    I hope they start doing it more often

    ReplyDelete
  10. Taky bych si toho asi ani na první pohled nevšimla, ale jsem absolutně pro takovéhle fotky. A ještě víc aboslutně proti těm všem photoshop úpravám !!

    ReplyDelete
  11. Ja si myslim, ze my vsetci vyzerame lepsie s prirodzenou pletou a paar vraskami. Skus si predstavit, ze by si stretla niekoho na ulici s tvarou ako tie modelky v casopisoch - bez jedinej vrasky a poru... Asi by si ho mala za niekoho z inej planety ;-)
    Ja mam 31 rokov a mam moje "laugh wrinkles" rada - uvidime, ako dlho mi to vydrzi ;-))

    xxx M.

    http://timeslikemine.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Já myslím, že bys měla být modelka ty, pokud ještě nejsi :)) v tom množství blogů, na které jsem teď zavítala a které navštěvuju, vyhráváš! Dávám do záložek a budu si zpříjemňovat dny v práci! Díky

    ReplyDelete
  13. Máš pravdu, má vrásky. A kto ich nemá??? Páči sa mi to, konečne je to trochu podobné reálnemu životu.

    ReplyDelete
  14. amen. completely agree.
    love this post darling.

    acupofm@blogspot.com

    ReplyDelete
  15. Hi! visit my blog, please! http://fashionvoguefashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. já krásná i s vráskama, připádá mi taková opravdovější, protože vážně nikdo nechodí s "perfektním" plastovým obličejem(:

    ReplyDelete
  17. To je skvělé, další důkaz toho, že i bez retuše můžou vypadat lidé skvěle :)

    ReplyDelete
  18. This model is beautiful .... pictures are great .... I like the authenticity of:)

    http://lenainspiration.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. Rozhodně víc takových fotek, když se mi při smíchu začaly dělat vrásky kolem očí, tak sem to brala jako něco, co mělo přijít až za dvacet let a byla sem překvapená, lidi by měli vidět, jak člověk přirozeně stárne a má to brát jako samozřejmost a né něco, proti čemu se musí ze všech sil bojovat.

    ReplyDelete
  20. dokonalý článek

    http://chilli-chocolate.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. In art there is no certain or exact rule to define pretty or ugly, because they are totally relative to each other. What would you think?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...