2014/01/15

YSL cosmetics: lipstick & blusher

I always adored Yves Saint Laurent cosmetics (seriously, aren't YSL beauty products incredibly photogenic?) and one sunny day I decided to make myself happy and I bought two YSL products - well, I needed them anyway. :) The golden packaging is beautiful, but not very handy. I am not someone who would have the cosmetic products displayed, I have everything in a cosmetic bag. And the luxury design was full of scratches very soon. And also you can see all your finger prints on it, which I found very fascinating at first, but unfortunately dirty lipstick is not fun for me any longer.
Vždycky se mi líbila kosmetika Yves Saint Laurent (no vážně, není neuvěřitelně fotogenická?) a jednoho krásného dne jsem se rozhodla, že si udělám radost a pořídila jsem si dvě YSL malovátka, které jsem stejně tak jako tak potřebovala. :) Zlaté balení je krásné, ale pro mě značně nepraktické. Nejsem typ člověka, co by měl kosmetiku někde vystavenou, ale mám všechno v kosmetické tašce, kde se luxusní vzhled obalu hodně rychle poškrábal. A taky je na něm vidět každý otisk prstů, což mě nejdřív fascinovalo, ale upřímně, dost rychle mě poťapaná rtěnka přestala bavit. 


And now something about the inside of the products :) The lipstick in the nude shade (10 Beige Tribute) is not very noticeable, which I exactly wanted. It makes the color of your lips a bit lighter (even though the color of the lipstick looks darker) and adds some shine. And it won't dry your lips at all, it has a nice creamy structure. I also think that it lasts on the lips for quite a long time, but I kind of expected it for such a price.. :)
No a teď k samotnému vnitřku produktů :) Rtěnka s odstínem nude (přesněji odstín 10 Beige Tribute) není nijak výrazná, což jsem přesně chtěla. Barvu rtů trochu zesvětlí (i když barva rtěnky samotné vypadá tmavší) a dodá jim hezký lesk. A navíc vůbec rty nevysuší, má hrozně příjemnou krémovitou strukturu. Taky mám pocit, že vydrží celkem dlouho, což jsem ale od této cenové kategorie tak nějak očekávala.. :)

YSL Rouge Pur Couture: 10 Beige Tribute



YSL Blush Radiance 10

The Blush Radiance is very handy and includes a nice soft brush and quite a big compact mirror. It has a very nice color and it's exactly what I needed for my pale cheeks :) One negative thing could be its price, but I think it will last forever, so take it as a good investment. I totally recommend it!
Tvářenka Blush Radiance je praktická - se štětcem i s poměrně velkým zrcátkem. Tváře hezky rozzáří a je to přesně věc, kterou jsem na své bledé tváře potřebovala :) Jediným negativem může být cena (kolem 800 Kč), ale zase mi přijde, že vydrží věčnost, takže jsem to brala jako takovou dlouhodobou investici. Určitě doporučuju!
 -----------------------------------------------------
Find me on:

FACEBOOK / BLOGLOVIN' / ASK



16 comments:

  1. Já mam od YSL make-up a nemůžu si stěžovat, jeden z nejlepších make-upů, co jsem kdy měla. Miluji tuto kosmetiku :)

    EJNET

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja jsem ted ve fazi zkouseni novych make-upu, takze mozna to taky zkusim :) diky za tip!

      Delete
  2. odzkoušeno od YSL nic nemám, ale s tím, jak moc jsou fotogenické souhlasím :-D Přemýšlela jsem nad rtěnkou, ale pak jsem četla recenzi, že za tu cenu právě nic moc, tak nevím, možná jak který odstín. Tahle vypadá skvěle, po vysoušení rtů ani stopy :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. no ja si taky hledala recenze a nasla jsem jen samy pozitivni prave...tak mozna je to fakt povedenej odstin :)

      Delete
  3. Ta kosmetika je vážně fotogenická!!! :D

    ReplyDelete
  4. Mám od YSL rtěnku a s klidným srdcem můžu konstatovat, že lepší jsem neměla .. Dokonce se mě i pár lidí ptalo, jak to dělám že mi rtěnka tak dlouho vydrží. Asi na tom něco bude. :) Navíc .. mám ji už nějakou dobu a mezitím sem už vystřídala x dalších a buď se mi zlomily, nebo jednoduše už jsou pryč (častější nutnost nanášení ..) ale tahle fotogenická krasavice se stále drží! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja jsem s ni taky 100% spokojena, i kdyz ji mam zatim jen kratce :) jen ten obal mohli vychytat nejak lip, aby se tak snadno neposkrabal...ale to je detail :)

      Delete
  5. amazing!
    xoxo Sienna
    www.fashionintheair.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...